← Tilbage til menu
Import af elbil fra udlandet

AfgiftsvurderingImport af elbil →

Jeg vil gerne have danske nummerplader på en elbil fra udlandet.

volvo

AfgiftsvurderingImport af bil eller MC →

Jeg vil gerne have danske nummerplader på en bil eller motorcykel fra udlandet.

Hjælp til køb af elbil i udlandet

ServiceHjælp til køb →

Jeg vil gerne have hjælp til at finde og købe en elbil i udlandet, samt få den bragt til Danmark.

Import af bil eller MC

ServiceHjemtransport →

Jeg vil gerne have transporteret min bil fra Tyskland, Holland eller Belgien til Danmark.

Andre afgiftsvurderinger

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu

Udvaglte artikler

Import af bil eller MC

Guide til køb af bil i Tyskland og EU

Vi har samlet erfaringer fra vores medarbejdere, partnere samt kunder. Det er blevet til denne guide, til dig som selv vil købe og hente en bil i Tyskland.

michael-fousert-O63S96_qn8c-unsplash

Hvad er afgiften på en elbil fra Tyskland?

Går du med tanker om at importere en elbil, men er i tvivl om hvad afgiften er på din drømmebil? Vi kan hjælpe dig rigtig godt på vej med at finde svaret.

tesla-4730660_1280

Sådan importerer du en elbil fra Tyskland i 5 nemme trin

Vi giver dig her en gennemgang af, hvordan du importerer en bil fra Tyskland i fem nemme trin.

billede

Plug-in hybrid biler og CO2-udledning

Den nye registreringsafgift i Danmark fra 2021 er baseret på bilens CO2-udledning. Hvad betyder det for dig? Læs mere her.

import-af-veteranbil

Afgift af veteranbil – hvordan gør du?

Overvejer du at købe en veteranbil, og vil du gerne betale afgiften? QuickImport kan hjælpe dig med afgiftsvurdering og papirarbejdet.

varevogn-klausul

Betal afgift på et klausuleret køretøj – hvordan gør man?

Hvornår kan det betale sig at fjerne klausulen på sit køretøj, og hvordan foregår det? I dette blogindlæg hjælper vi dig godt på vej.

import-af-bil-fra-tyskland

Import af bil fra Tyskland i 2023 – kan det betale sig?

I denne artikel, gennemgår vi hvilke biler, der kan betale sig at importere fra Tyskland og andre EU-lande såsom Sverige, Holland, Belgien og Frankrig.

scott-graham-5fNmWej4tAA-unsplash

Registreringsafgift i 2023 – hvordan er reglerne?

I 2023 ændres registreringsafgiften på visse køretøjer. Her forsøger vi at forklare de største ændringer.

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu
quickimport

Om os →

Læs mere om QuickImport og hvad det er vi kan gøre for dig.

synshaller

Synshaller →

Her kan du finde alle vores partner synshaller.

branchekunde

Branchekunde →

Er du interesseret i at blive branchekunde, så kan du læse mere om hvad vi tilbyder her.

← Tilbage til menu

Import af bil – Guide til Tyskland

Grenz kurzzeitkennzeichen eller prøveplader

Guide til import af bil fra Tyskland

Vi har igennem tiden fået rigtigt mange spørgsmål vedrørende de praktiske detaljer i forbindelse med import af biler til Danmark, og derfor har vi fået Steffen Arnt til at dokumentere hele processen i en videoguide, som kan ses nedenfor. Videoguiden handler primært om de praktiske forhold i forbindelse med import, men du kan også læse om afgiftstekniske tips i indlægget 4 gode råd til køb af bil i udlandet.

Steffen Arnt har mange års erfaring fra bilbranchen blandt andet som salgs og marketingschef hos Subaru Nordic AB og PR-chef hos KIA Motors A/S.

Steffen har siden han lavede denne guide for Quickimport ApS, etableret firmaet ”Arnt Bil Concept” hvor han hjælper med at finde, hente og indregistrere brugte biler fra Tyskland, og aflevere dem på danske plader. Læs mere her.

Import af bil fra tyskland (del 1) – Forberedelserne

I del 1 af guiden til import af bil fra Tyskland, behandler vi alle forberedelserne, som skal laves hjemmefra inden man begiver sig ud i import af bil fra udlandet (Tyskland). Hvor og hvordan finder man bilen på tyske hjemmesider som mobile.de og autoscout.de, hvordan kommer man derned, og hvordan finder man ud af hvor meget bilen kommer til at koste i Dansk registreringsafgift via en forhåndsvurdering hos Quickimport, så man hurtigt kan få Danske nummerplader på efter den er hentet. ”kend din økonomi” er kodeordet, så man samler alle de kendte omkostninger på forhånd; bilens pris, registreringsafgiften og omkostningerne i forbindelse med afhentningen af bilen. Planlægningen af turen er også et emne der behandles.

Import af bil fra tyskland (del 2) – Handlen

I del 2 af guiden til import af bil fra Tyskland, tager vi af sted til Tyskland, og køber den bil der omtales i del 1. Vi kommer ind på nogle af de ting, man skal kontrollere inden bilen købes samt bilens servicebog og historie. Også de tyske registreringspapirer, som man SKAL have, vises og omtales. Turen går herefter til det tyske motorkontor, hvor vi skal have 5 dages prøvenummerplader med lovpligtig forsikring. Vi gennemgår nøje den ofte lidt forvirrende arbejdsgang, hvor man skal frem og tilbage mellem en nummerpladebutik og motorkontoret flere gange, før man kan vende snuden hjem mod Danmark.

Import af bil fra tyskland (del 3) – Afgiftsberigtigelsen

I del 3 af guiden til import af bil fra Tyskland, ser vi på, hvad der skal foretages, efter man er kommet tilbage til Danmark, indtil de nye danske nummerplader kan skrues på den nyimporterede bil. Vi booker tid til Toldsyn og registreringssyn, og besøger synshallen, hvor det hele foregår live, og bilen bliver synet og godkendt og samtidig bliver den oprettet i skats systemer. Vi får betalt registreringsafgift via Quickimport og slutter af med at få danske nummerplader på.

Flere blogposter