Straksoverførsler er klar fra november 2014

Straksoverførsler op til 500.000

Hvad betyder det for QuickImport?

Endelig sker det. Nationalbanken har nu gennemført de markante ændringer i dansk betalingsinfrastruktur, som nu betyder, at der fra november 2014 kan straksoverføres penge mellem alle danske bankkonti – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Nationalbanken har brugt årevis på at modernisere den danske IT-infrastruktur, så vi Danmark nu kan det samme, som de lande vi sammenligner os med.

Og hos QuickImport er vi glade – Meget glade! Det betyder nemlig, at vi kan tilbyde vores kunder en endnu mere smidig service, når de skal importere, eller nedveje eller på anden måde indbetale afgift på et køretøj. Faktisk betyder det, at vi hos QuickImport nu kan tilbyde ”live-afgifter” – forestil dig, at du nu kan køre ind i en synshal til toldsyn, sende sagen til QuickImport, betale med det samme, og køre fra synshallen med ny danske nummerplader – alt kan klares på under 1 time! Uanset hvilken bank du har (med få undtagelser).

Betalingen skal gennemføres som straksoverførsel, og QuickImport skal have modtaget betalingen inden bilen kan indregistreres – så det er vigtigt, at man vælger den rigtige type betaling i sin netbank. Du kan også kontakte din bankrådgiver, hvis du er i tvivl.

Hvis du ønsker at benytte en ”live-afgift”, er det en fordel at ringe til os, når sagen er sendt afsted til QuickImport – så ved vi, at du skal have et svar med det samme.

Eksempel: Sådan bruger du ”live-afgifter” ved import af bil eller motorcykel.

  1. Kør til toldsyn hos en af QuickImports samarbejdende synshaller over hele landet
  2. Efter toldsynet, sender køber du en uforpligtende afgiftsfastsættelse af synsmanden, som hjælper dig med igangsaætte sagen hos QuickImport.
  3. Du modtager nu en færdig beregning, og er klar til at straksoverføre betalingen til QuickImport.
  4. Vi åbner køretøjet op med det samme, og du kører fra synshallen med danske nummerplader.

Jens Peter Larsen
Adm. dir. QuickImport ApS

Flere blogposter