← Tilbage til menu
Import af elbil, sådan importerer du en elbil fra Tyskland.

Import af elbil →

Jeg vil gerne have danske nummerplader på en elbil fra udlandet.

volvo

Import af bil eller MC →

Jeg vil gerne have danske nummerplader på en bil eller motorcykel fra udlandet.

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu
taneli-lahtinen-tG5TwCXg0bw-unsplash-1980

Bestil købsrådgivning→

Få adgang til din egen professionelle indkøbsrådgiver allerede i dag.

price

Priser →

Se vores prisliste, og få et overblik over indholdet i de enkelte produkter.

tjekliste

Proces →

Se processen fra bestilling af købsrådgivning til bilen står i din indkørsel.

office2

Om købsrådgivning →

Købsrådgivning hjælper danskere med at finde, købe og importere drømmebilen nemt og sikkert.

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu

Udvalgte artikler

michael-fousert-O63S96_qn8c-unsplash

Hvad er afgiften på en elbil fra Tyskland?

Går du med tanker om at importere en elbil, men er i tvivl om hvad afgiften er på din drømmebil? Vi kan hjælpe dig rigtig godt på vej med at finde svaret.

Import af bil eller MC

Guide til køb og import af bil fra Tyskland og EU

Vi har samlet erfaringer fra vores medarbejdere, partnere samt kunder. Det er blevet til denne guide, til dig som selv vil købe og hente en bil i Tyskland.

tesla-4730660_1280

Sådan importerer du en elbil fra Tyskland i 5 nemme trin

Vi giver dig her en gennemgang af, hvordan du importerer en bil fra Tyskland i fem nemme trin.

billede

Plug-in hybrid biler og CO2-udledning

Den nye registreringsafgift i Danmark fra 2021 er baseret på bilens CO2-udledning. Hvad betyder det for dig? Læs mere her.

Spar penge!

Importér en elbil og spar penge!

Vi kan hjælpe dig med at spare penge. Importér din kommende elbil med hjælp fra QuickImport. Vi hjælper med registreringsafgift, hjemtransport og kan støtte dig gennem hele processen.

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu
quickimport

Om os →

Læs mere om QuickImport og hvad det er vi kan gøre for dig.

synshaller

Synshaller →

Her kan du finde alle vores partner synshaller.

kontakt-os

Kontakt os →

Har du brug for hjælp? Så hjælper vi gerne.

← Tilbage til menu

Om QuickImport

QuickImport er grundlagt i 2012, og vi har siden opstarten hjulpet mere end 20.000 danskere med at importere og betale afgift af køretøjer.

QuickImport.dk beskæftiger sig med en række områder indenfor bilbranchen. QuickImport er en registreret virksomhed jf. registreringsafgiftslovens paragraf 15, og vi har tilladelse fra SKAT/Motorstyrelsen til at afgiftsfastsætte køretøjer og opkræve registreringsafgift. Vi hjælper med de fleste dele af importprocessen. Hos os er det nemt og enkelt at spare penge på at importere en bil.

Vi importerer og sælger også elbiler, som vi kan levere på din adresse via vores koncept QuickCars.dk. Når du køber en elbil hos os, kan vi også tilbyde finansiering.

Hos QuickImport er det vigtigt for os, at du som privatkunde er beskyttet, når du skal betale registreringsafgift. Vi har mere end 10 års erfaring i at vejlede privat- og erhvervskunder i import og betaling af registreringsafgift. Vi er garanter for en fornuftig, hurtig og saglig sagsbehandling, så du nemt og enkelt kan få nummerplader på dit import-køretøj. Vi samarbejder med over 70 synshaller, så du kan toldsyne og afhente nummerplader i en synshal tæt på dig.

Vi garanterer for, at din registreringsafgift bliver korrekt beregnet, og vi har stillet en større sikkerhed til Motorstyrelsen, så vi kan sikre, at dine penge – krone for krone – bliver betalt i registreringsafgift hos SKAT efterfølgende.

Registreringsafgiftsloven beskytter dig som privatkunde, når du overfører penge til QuickImport. Registreringsafgiftslovens paragraf 15 betyder, at vi som virksomhed hæfter for registreringsafgiften overfor Motorstyrelsen. Derfor kan du ikke få en efterregning på afgiften, hvis Motorstyrelsen omstøder en beregning. Derimod garanterer vi, at skulle en registreringsafgift via QuickImport blive korrigeret til et lavere niveau, returnerer vi pengene til dig som kunde. Dette er din sikkerhed for en saglig behandling.

Vi har lavet over 50.000 beregninger siden opstarten i 2012, og er derfor en af Danmarks største private aktører på området. Vores tætte samarbejde med synshaller i hele landet sikrer, at processen vil opleves saglig, hurtig og nem for dig som privatkunde.

Vi har til huse i Brøndby. Vi kan ikke lave beregninger ved personlig henvendelse. Ønsker du en beregning, skal du sende en forespørgsel via hjemmesiden. Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk eller via email hverdage mellem 8.00 og 16.00.

Jens Peter Larsen

Adm. direktør og værdifastsætter

Martin Hoffmann Larsen

Teknisk direktør

Ulrich Paaske

Konsulent og værdifastsætter

Morten Jensen

Konsulent og værdifastsætter

Lasse Kløcker

Konsulent og værdifastsætter

Line Hansen

Konsulent og værdifastsætter

Christian Mørck

Købsrådgiver

Jean-Patricia Mørck

Købsrådgiver

Linda Nielsen

Blæksprutte

Sandra Larsen

Konsulent