Branchekunde hos QuickImport

Afgiftsbehandling med garanti og uden ventetid

Fordele hos QuickImport

QuickImport.dk er en af Danmarks største selvanmeldervirksomheder. Vi har siden 2012 afgiftsberigtiget danske biler for over 1 mia. kr.
Vi servicerer den danske bilbranche, og vi kan blive din professionelle partner på beregning og straksbetaling af registreringsafgifter.

Prøv QuickImport.dk – det er nemt og enkelt

  • Forhåndsvurderinger indenfor 1-2 arbejdsdage, med garanti
  • Afgiftsfastsættelser og betaling af afgift med kort sagsbehandlingstid
  • Garanti for at QuickImport.dk betaler eventuelle efterregninger (ikke Veritax rapporter)
  • Garanti for at krone-for-krone betales videre til Motorstyrelsen
  • Hurtig og professionel afgiftsvurdering
  • Rabatordninger for branchekunder

Det er muligt at få rabat på salæret hos QuickImport som branchekunde, hvis du har mere end 10 køretøjer om måneden, som du afgiftsberigtiger gennem QuickImport.
Prøv allerede i dag på QuickImport.dk – hvis du ønsker et oplæg til en rabataftale, kan du sende en mail til mail@quickimport.dk, att: Jens Peter Larsen, eller du kan ringe til os på 71 99 47 47 og høre mere.

Som branchekunde hos QuickImport.dk får I adgang til

  1. Betaling af registreringsafgiften – Lad QuickImport ekspedere afgifsbetalingen til Motorstyrelsen, og slip for fremtidige hæftelser og risiko forbundet med pristjek. Hvis du har +10 køretøjer om måneden som du betaler afgift af, kan vi tilbyde salær på 2800 + moms pr. sag. Hos QuickImport.dk garanterer vi, at det beløb vi opkræver i registreringsafgift bliver betalt videre til SKAT krone for krone. Vi hæfter og garanterer for alle efterregninger, og vi garanterer, at alle nedadgående korrektioner betales tilbage til dig som kunde.
  2. Veritax rapporter – vi kan tilbyde en rapport, hvor vi beregner afgiften og samtidig dokumenterer beregningen. Rapporten er i overensstemmelse med Motorstyrelsens retningslinjer. Du kan bruge rapporten til at betale afgift via din egen månedsangivelse. Herefter kan du bruge rapporten til at indsende dokumentation til Motorstyrelsen, hvis køretøjet bliver udtaget til pristjek.Hvis du har +10 køretøjer om måneden der skal beregnes med Veritax rapporter, kan vi tilbyde en pris på 800 kr. + moms pr. Veritax rapport.
  3. Forhåndsvurderinger – du kan også som branchekunde hos QuickImport.dk anvende vores vurderinger til at dobbelttjekke dine egne beregninger, eller til at få et leasingtilbud dannet. Her skal du blot bestille vurderingen online via QuickImport.dk.