← Tilbage til menu
Import af elbil, sådan importerer du en elbil fra Tyskland.

Import af elbil →

Jeg vil gerne have danske nummerplader på en elbil fra udlandet.

volvo

Import af bil eller MC →

Jeg vil gerne have danske nummerplader på en bil eller motorcykel fra udlandet.

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu
taneli-lahtinen-tG5TwCXg0bw-unsplash-1980

Bestil købsrådgivning→

Få adgang til din egen professionelle indkøbsrådgiver allerede i dag.

price

Priser →

Se vores prisliste, og få et overblik over indholdet i de enkelte produkter.

tjekliste

Proces →

Se processen fra bestilling af købsrådgivning til bilen står i din indkørsel.

office2

Om købsrådgivning →

Købsrådgivning hjælper danskere med at finde, købe og importere drømmebilen nemt og sikkert.

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu

Udvalgte artikler

michael-fousert-O63S96_qn8c-unsplash

Hvad er afgiften på en elbil fra Tyskland?

Går du med tanker om at importere en elbil, men er i tvivl om hvad afgiften er på din drømmebil? Vi kan hjælpe dig rigtig godt på vej med at finde svaret.

Import af bil eller MC

Guide til køb og import af bil fra Tyskland og EU

Vi har samlet erfaringer fra vores medarbejdere, partnere samt kunder. Det er blevet til denne guide, til dig som selv vil købe og hente en bil i Tyskland.

tesla-4730660_1280

Sådan importerer du en elbil fra Tyskland i 5 nemme trin

Vi giver dig her en gennemgang af, hvordan du importerer en bil fra Tyskland i fem nemme trin.

billede

Plug-in hybrid biler og CO2-udledning

Den nye registreringsafgift i Danmark fra 2021 er baseret på bilens CO2-udledning. Hvad betyder det for dig? Læs mere her.

Spar penge!

Importér en elbil og spar penge!

Vi kan hjælpe dig med at spare penge. Importér din kommende elbil med hjælp fra QuickImport. Vi hjælper med registreringsafgift, hjemtransport og kan støtte dig gennem hele processen.

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu
quickimport

Om os →

Læs mere om QuickImport og hvad det er vi kan gøre for dig.

synshaller

Synshaller →

Her kan du finde alle vores partner synshaller.

kontakt-os

Kontakt os →

Har du brug for hjælp? Så hjælper vi gerne.

← Tilbage til menu

Hvor meget kan du spare på import af elbil?

Hos QuickImport, rådgiver vi hvert år tusindvis af danskere i import af bil. Men hvor meget kan man spare på import af en elbil fra vores nabolande såsom Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig og lignende EU-lande? Det kan du se nedenfor.
top10-save-money

Status på hvilke biler, der importeres og hvor meget, du kan spare – sommeren 2023

Husk disse råd, når du vil importere en elbil:

  • Brug en indkøbsrådgiver og vær sikker. Hos QuickConsult.dk har vi tysk/danske indkøbsrådgivere, som bor i Tyskland til daglig. Det er nemmere og mere sikkert, og du kan ofte opnå en bedre pris, når du bruger en professionel til at formidle købet og foretage forhandlingen med sælger.
  • Kend afgiften på forhånd. Afgiften på elbiler varierer meget, og afhænger af den oprindelige danske nypris. Derfor kan det være svært at vurdere om bilen har afgift eller ej. Vi anbefaler altid at bestille en forhåndsvurdering, så du kender det samlede regnestykke på forhånd.
  • Køb en elbil, som har kørt 6000 km og er over 6 måneder. Når du som privatperson køber en elbil i f.eks. Tyskland til eget brug, kan du slippe med den tyske momssats på 19%. Det er bare vigtigt, at den er brugt, hvilket vil sige at den har kørt mere end 6000 km. og er ældre end 6 måneder.

Top 10 elbiler med mest besparelse

Her er en top 10 over elbiler, som vi har hentet de største besparelser på i sommeren 2023. Der er tale om elbiler, som vi har hjulpet kunder med at importere i 2023.

10. Tesla Model Y Long Range – 2022

Besparelse: ca. 25.000 kr.

Tesla Model Y er Danmarks mest solgte elbil. Det er stadig muligt at hente en besparelse på at købe den i en af vores nabolande. Dog er der ofte registreringsafgift på de brugte Model Y fra 2022. Det er først i 2024, at de tyske brugte elbiler kommer ud i markedet pga. ændrede tilskudsregler, og læg dertil, at 2023-Modellerne ofte har lav afgift, da nypriserne faldt. Om det så vil betyde stigende priser – det må fremtiden vise. Lige nu kan du i hvert fald forvente 25.000 kr. i besparelse på at købe en Model Y i f.eks. Tyskland.

9. Tesla Model 3 RWD – 2022

Besparelse: Op til 30.000 kr.

Tesla Model 3 RWD er en prisbillig elbil, hvor du stadig får en del udstyr som standard. Bilen er faldet meget i pris, og prisfaldene har gjort, at det er muligt at finde en Model 3 til en god pris i andre EU-lande. Bilen har sjældent registreringsafgift ved import, da nyprisen er under 448.000 kr. De højeste besparelser, vi har set i 2023, er 30.000 kr.

8. Mercedes EQA 250+ – 2022

Besparelse: Ca. 35.000 kr.

Mercedes’ mindre elbil med god plads. Er populær, og vi ser den ofte importeret, da der er penge at spare. Husk, at Mercedes’ konfigurationer kan variere meget, og det er som regel en fordel at finde en EQA med Distronic (fartpilot).

7. Skoda Enyaq 80 – 2021/2021

Besparelse: ca. 40.000 kr.

Skoda Enyaq er en populær elbil med en lang rækkevidde. I vores nabolande, kan man godt spare op til 40.000 kr. på at købe en. Der er mange konfigurationer i Skoda Enyaq, så vi anbefaler at man sætter sig godt ind i hvilke udstyrskoder, som bilen har. Vi anbefaler altid at købe med varmepumpe, hurtig ladning DC, sædevarme og lignende.

6. Volkswagen ID.4 Pro Performance – 2021/2022

Besparelse: ca. 45.000 kr.

ID.4 er også en populær bil blandt danskerne. Du får god rækkevidde og en rummelig bil. Og du kan spare mange penge på at købe sådan en elbil i Tyskland eller andre EU-lande.

5. Skoda Enyaq 60 Suite / Sportsline – 2021/2022

Besparelse: ca. 50.000 kr.

Skoda Enyaq med det lidt mindre batteri, kan man spare endnu flere penge på at importere. Dette skyldes, at der sjældent er afgift i bilerne, og at priserne er faldet mere i vores nabolande end i Danmark. Et godt bud på en elbil, hvis du ønsker en prisbillig elbil.

4. BMW iX3 Impressive / Charged Plus – 2021/2022

Besparelse: ca. 50.000 kr.

BMWs bud på en SUV elbil er populær i import. Den er praktisk, rummelig og på el. Og der er gode penge at spare, hvis man køber den i udlandet.

3. BMW i4 eDrive40 – 2022

Besparelse: ca. 55.000 kr.

På Tredjepladsen over største besparelser ved import, finder vi BMW i4. BMW i4 er en videreudvikling af BMWs eksisterende 4-serie på el. Derfor vil du få alle de sporty køregenskaber, som du kender fra den normale 4-serie, og det sporty udseende. Og hvis man køber den i udlandet, kan du spare ca. 55.000 kr.

2. Mercedes EQB 250 AMG – 2021/2022

Besparelse: ca. 60.000 kr.

På Andenpladsen over største besparelser her i 2023, finder man Mercedes EQB. Det er en SUV med god plads og mulighed for en del udstyr. Og besparelsen er til at mærke: Køber man til den rigtige pris i udlandet, kan besparelsen godt ende på 60.000 kr.!

1. Volvo XC40 Recharge – 2020/2022

Besparelse: ca. 70.000 kr.

And the Winner is: Hvis du virkelig vil spare penge på import i 2023, så skal du finde en Volvo XC40. Her er der rigtig mange penge at spare, og du får en lækker Volvo SUV med god plads, og en del udstyr. Dog kan de være svære at finde i udlandet, og det er også årsagen til at der kan spares mange penge på dem.

Har du fået mod på selv at importere en elbil?

Så kan du starte her:

https://quickconsult.dk/ – tysk/dansk indkøbsrådgiver, som kan finde en elbil på det europæiske marked, og hjælpe dig fra A til Z med importprocessen.

https://quickimport.dk/produkter/import/elbiler/ – Her kan du få en forhåndsvurdering af registreringsafgiften, hvis du selv har fundet en elbil i udlandet.

Picture of Jens Peter Larsen

Jens Peter Larsen

Jens Peter Larsen er direktør og værdifastsætter med over 10 års erfaring. Peter kan kontaktes på mail@quickimport.dk

Flere blogposter

Import af bil og MC
Jens Peter Larsen

Importér en elbil og spar penge!

Vi kan hjælpe dig med at spare penge. Importér din kommende elbil med hjælp fra QuickImport. Vi hjælper med registreringsafgift, hjemtransport og kan støtte dig gennem hele processen.

Læs mere »