← Tilbage til menu

Bilagent →

Jeg vil gerne have hjælp til finde og importere min drømmebil.

Hjemtransport →

Skal vi transporterer din drømmebil til Danmark?

COC-dokument →

Jeg vil gerne bestille et COC-dokument på min bil.

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu

All inclusive →

Vi finder og importerer din drømmebil fra udlandet. Se mere og bestil her.

Priser →

Se vores priser, og få et overblik over indholdet i de enkelte produkter.

Proces →

Se processen fra bestilling af All Inclusive til bilen står i din indkørsel.

Indkøbsspecialister →

Vi hjælper danskere med at finde, købe og importere drømmebilen nemt og sikkert.

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu

Udvalgte artikler

Vi har samlet erfaringer fra vores medarbejdere, partnere samt kunder. Det er blevet til denne guide, til dig som selv vil købe og hente en bil i Tyskland.
Går du med tanker om at importere en elbil, men er i tvivl om hvad afgiften er på din drømmebil? Vi kan hjælpe dig rigtig godt på vej med at finde svaret.
Vi giver dig her en gennemgang af, hvordan du importerer en bil fra Tyskland i fem nemme trin.
Den nye registreringsafgift i Danmark fra 2021 er baseret på bilens CO2-udledning. Hvad betyder det for dig? Læs mere her.
← Tilbage til menu
← Tilbage til menu

Om os →

Læs mere om QuickImport og hvad det er vi kan gøre for dig.

Synshaller →

Her kan du finde alle vores partner synshaller.

Kontakt os →

Har du brug for hjælp? Så hjælper vi gerne.

← Tilbage til menu

Bilagent

Få hjælp til at finde og købe den bedste bil til den bedste pris. Vores netværk af eksterne bilagenter skaffer din drømmebil fra udlandet.

Intropris
499 kr.
(Normalpris 999 kr.)

Bilagenten finder din drømmebil i udlandet

Vi samarbejder med en række bilagenter, som har erfaring i at finde og købe biler i udlandet ud fra dine ønsker og budget. Dine ønsker sendes i udbud blandt vores netværk af eksterne bilagenter. Bilagenterne fremsender tilbud direkte til dig. Du kan herefter gå med den bedste bil til den bedste pris. Det er nemt og enkelt.

DrømmeBil

Få bilen i den helt rigtige konfiguration og til den rigtige pris.

Nemt og enkelt

Bilagenten hjælper dig gennem importprocessen fra A til Z.

Spar penge

Du sparer typisk 20.000 - 75.000 kr. i forhold til danske priser.

Bilagent er til dig som vil finde den bedste bil, til den bedste pris

Vores netværk af eksterne bilagenter ordner hele handlen fra fremsøgning af bil, forhandling med sælger, fremsendelse af tilbud, gennemgang af dokumenter til hjemtransport til en synshal nær din bopæl.

1. Behovsafklaring

Giv os information om dine ønsker og budget. Det koster 499 kr. i opstartsgebyr, og så får du fremsendt tilbud direkte fra vores eksterne bilagenter.

2. Tilbud fremsendes

Bilagenterne kontakter dig eventuelt for yderligere behovsafklaring. Bilagenterne gennemsøger efterfølgende det europæiske marked, og fremsender tilbud ud fra dine ønsker.

3. Tilbud accepteres

Du gennemgår tilbuddene, accepterer den ønskede bil, og bilagenten færdiggør aftalen med sælger, gennemgår dokumenter og arrangerer transport til Danmark.

QuickImport

  • Afdækning af dine behov
  • Bilagenterne aktiveres

499 kr.

Betales ved bestilling til QuickImport

Bilagent

  • Behovsafdækning
  • Udsøgning af bil
  • Afgiftsvurdering fra QuickImport
  • Fremsendelse af tilbud

0 kr.

Tilbud fremsendes uden beregning

Bilagent

  • Al korrespondance med sælger
  • Prisforhandling
  • Dokumenttjek
  • Kontrol af bilens skadeshistorik
  • Hvidvask/ID-tjek af sælger
  • Arrangerer hjemtransport
  • Indregistrering i Danmark
  • Evt. yderligere serviceydelser

Tilbud

Betales til bilagent. Pris fra 20.000 kr. 

Kom i gang allerede i dag

Opret din sag i denne formular. Du binder dig kun for opstartsgebyret på 499 kr., som dækker den indledende rådgivning, afgiftsvurdering og aktivering af vores netværk af bilagenter.

  • Pris
  • Om bilen
  • Faktureringsoplysninger
  • Gennemse bestilling
  • Betaling

Bilagent

Opstartsgebyr 499 kr.

Inkluderer afdækning af dine behov, afgiftsvurderinger og aktivering af bilagenterne.

Opstartsgebyr

499 kr.

Du kan betale med følgende kort
FDM logo
QuickImport er FDM Fordelspartner.
Få rabat som FDM-medlem.
Er du FDM-medlem? Log ind her

Ofte stillede spørgsmål

Vores eksterne bilagenter har rigtig gode kontakter på det europæiske bilmarked. Bilagenterne kan derfor i mange tilfælde finde den rigtige bil til den bedste pris, og ofte til en bedre pris, end du selv kan finde på f.eks. mobile.de. Bilagenterne kan ofte skaffe biler før de udbydes til salg på offentlige platforme. Bilagenterne har stor erfaring, som gør at de kan gøre transaktionen mere sikker for dig som slutkunde, hvilket minimerer din risiko ved køb af bil i udlandet.

Forvent en samlet pris på mellem 20 – 35.000 kr. Prisen kan svinge alt afhængig af dine behov og bilens placering. Omkostningen vil typisk dække hele processen, dvs. finde bilen, prisforhandle, gennemgå dokumenter, færdiggøre aftalen, arrangere hjemtransport (eller hente bilen personligt) og toldsyn. 

Vores netværk af bilagenter består af eksterne samarbejdspartnere. Vælger du at benytte en af vores bilagenter hæfter QuickImport ikke for fejl, mangler og/eller tab som følge deraf. Vi anbefaler, at du læser bilagentens forretningsbetingelser, inden du indgår en aftale.

Når du benytter en bilagent, betales registreringsafgiften gennem QuickImport. Vi anbefaler, at du læser vores forretningsbetingelser.

Afgiftsberigtigelsen af bilen sker via QuickImport, og der er op til tre afgiftsvurderinger inkluderet i opstartsgebyret. Du skal betale et salær, når du vælger at betale registreringsafgift gennem QuickImport. Se vores prisliste.

Afhængig af hvilken bilagent, du vælger, vil du få nummerplader på bilen efter at den er toldsynet. Nogle bilagenter sørger for transport til nærmeste synshal, hvor du afhenter bilen og får danske nummerplader udleveret efter toldsyn. Andre bilagenter sørger for at udlevere bilen personligt til dig på danske nummerplader.

Vi hjælper både privat- og erhvervskunder. Hvis du er erhvervskunde, kan du kontakte os for at høre nærmere om mulighederne.

Når du anvender en bilagent til at fremsøge og hjælpe med køb i udlandet, skal du i sidste ende selv overføre betaling for selve bilen til udenlandsk sælger. Du skal dog ikke gøre ret meget andet selv, da bilagenten ofte står for alle aftaler, praktisk transport, dokumentkontrol osv.

Når du køber bil i udlandet, kan du som udgangspunkt ikke optage et traditionelt billån. Skal du finansiere bilen, er det oftest muligt at gå gennem egen bank. Spørg den enkelte bilagent om hvilke muligheder, du har.

Hvis du er privatperson og køber en bil i Tyskland eller andet EU-land til eget brug, som er brugt – det vil sige over 6 måneder og kørt over 6.000 km på tidspunktet for levering fra udenlandsk sælger, skal du kun betale udenlandsk moms (f.eks. tysk moms 19%). Da du køber og betaler bilen direkte til udenlandsk sælger, skal du ikke betale forskelsmoms i Danmark. Bilagentens rådgivning og honorar for at finde bilen til dig er inkl. dansk moms 25%, og QuickImports salær for afgiftsbetaling er også inkl. dansk moms 25%.

Fandt du ikke det svar, du søgte?

Så skal du være velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig videre.
Vi er på telefonerne alle hverdage imellem kl. 8.00 og 16.00.