Nedvejning

Nedvejning af varebil fra 50% afgift til 95% afgift – Spar op til 6.690,- årligt

Hos QuickImport kan vi hjælpe dig med at få nedvejet bilen nemt og hurtigt på under 24 timer. Du slipper for ventetid på en værdifastsættelse, som normalt kan tage flere måneder. Derudover slipper du for at skulle forbi et skattecenter, da QuickImport er registreret hos SKAT og har tilladelse til at fastsætte og opkræve registreringsafgift i forbindelse med nedvejning.

I samarbejde med synshaller i hele Danmark, kan vi ekspedere sagerne direkte, og du kan afslutte hele sagen i din lokale synshal, efter at vi har modtaget din betaling.

Kan din varebil nedvejes? Få et uforpligtende tilbud i dag.

Læs mere under formularen.

Hvad er en nedvejning?

Vi har lavet en video der forklarer konceptet

  • Indtast oplysninger
  • Gennemse bestilling
  • Kvittering

Køretøjets oplysninger

Faktureringsoplysninger

Loading Spinner

Spar op til 6700 kroner årligt

Når man nedvejer en 50% varebil til 2000 kg. eller derunder i totalvægt, rykker varebilen ned i næste afgiftsgruppe, kaldet 95% afgift eller lille varebil. Man laver ikke nogen ændringer på bilen fysisk, man registrerer blot en lavere lasteevne i synshallen. 

For at få varebilen som 95% afgift, skal man betale ekstra registreringsafgift. Til gengæld opnår man et stort nedslag på privatanvendelsesafgiften, som falder fra 5.920 om året ved privat brug, til 1060 kr. Samtidig falder vægtafgiften på bilen fra typisk 3680 kr. til 2130. Der er altså samlet næsten 6700 kr. om året at spare på at betale 95% afgift.

Hvad koster nedvejning?

Det koster 1000 kr. inkl. moms i salær at få nedvejet køretøjet til 95% afgift gennem QuickImport. Derudover skal du betale for et bilsyn (registreringssyn), hvis køretøjet ikke er nedvejet til 2000 kg. i totalvægt. 

Efter synet, skal ændringen registreres i synshallen eller via QuickImport. Dette koster 250 kr. hvis køretøjet skal have samme ejer efter nedvejningen. 

Husk: Din varebil skal være registreret første gang efter 2. juni 1998 og inden d. 24. april 2007.