← Tilbage til menu
Import af elbil, sådan importerer du en elbil fra Tyskland.

AfgiftsvurderingImport af elbil →

Jeg vil gerne have danske nummerplader på en elbil fra udlandet.

volvo

AfgiftsvurderingImport af bil eller MC →

Jeg vil gerne have danske nummerplader på en bil eller motorcykel fra udlandet.

Hjælp til køb af elbil i udlandet

ServiceHjælp til køb →

Jeg vil gerne have hjælp til at finde og købe en elbil i udlandet, samt få den bragt til Danmark.

Import af bil eller MC

ServiceHjemtransport →

Jeg vil gerne have transporteret min bil fra Tyskland, Sverige, Holland eller Belgien.

Andre afgiftsvurderinger

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu

Udvalgte artikler

michael-fousert-O63S96_qn8c-unsplash

Hvad er afgiften på en elbil fra Tyskland?

Går du med tanker om at importere en elbil, men er i tvivl om hvad afgiften er på din drømmebil? Vi kan hjælpe dig rigtig godt på vej med at finde svaret.

Import af bil eller MC

Guide til køb og import af bil fra Tyskland og EU

Vi har samlet erfaringer fra vores medarbejdere, partnere samt kunder. Det er blevet til denne guide, til dig som selv vil købe og hente en bil i Tyskland.

tesla-4730660_1280

Sådan importerer du en elbil fra Tyskland i 5 nemme trin

Vi giver dig her en gennemgang af, hvordan du importerer en bil fra Tyskland i fem nemme trin.

billede

Plug-in hybrid biler og CO2-udledning

Den nye registreringsafgift i Danmark fra 2021 er baseret på bilens CO2-udledning. Hvad betyder det for dig? Læs mere her.

Spar penge!

Importér en elbil og spar penge!

Vi kan hjælpe dig med at spare penge. Importér din kommende elbil med hjælp fra QuickImport. Vi hjælper med registreringsafgift, hjemtransport og kan støtte dig gennem hele processen.

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu
quickimport

Om os →

Læs mere om QuickImport og hvad det er vi kan gøre for dig.

synshaller

Synshaller →

Her kan du finde alle vores partner synshaller.

kontakt-os

Kontakt os →

Har du brug for hjælp? Så hjælper vi gerne.

← Tilbage til menu

Hvis vi ikke kunne hjælpe dig hos QuickImport – Hvad så nu?

Det er ikke altid, vi kan hjælpe. Men vi har samlet et par gode råd til hvordan du kommer videre.
eilis-garvey-rb_PpjzWKnU-unsplash

Hvis vi ikke kunne hjælpe dig hos QuickImport, så skyldes det, at vi desværre ikke kan give en seriøs og veldokumenteret vurdering af registreringsafgiften på din bil.

En vurdering af registreringsafgift på en brugt bil dannes ud fra markedsprisen. Altså den markedspris, som en forhandler ville tage for en tilsvarende bil, inkl. reklamationsret, registreringsafgift og avance.

For at kunne danne en vurdering af handelsprisen kræver det, at vi har markedsdata som dokumenterer, hvad en dansk forhandler ville tage for et tilsvarende køretøj. Og det kan ofte være svært at dokumentere, hvis der ikke er nogen køretøjer til salg i Danmark.

Vores holdning er, at hvis der skal ”gættes” på registreringsafgiften på dit køretøj (også kaldet et skøn), er det bedst, hvis Motorstyrelsen foretager det skøn. Med et skøn fra Motorstyrelsen, har du nemlig stadig din klagemulighed, også selvom du vælger at betale afgiften, og klager bagefter. Som registreret virksomhed, bestemmer vi desværre ikke hvilke sager, Motorstyrelsen tjekker efterfølgende. Og derfor har vi ikke mulighed for at skønne, og klage bagefter.

Her er nogle af de køretøjer, som vi ikke kan vurdere, og under hvert punkt kan du læse hvor du kan gå hen i stedet

Specielle køretøjer uden dansk markedsdata

Det kan være specialbiler som Ferrari og Maserati, som sjældent handles med fuld afgift, og som vi derfor ikke kan dokumentere den danske pris på. Det kan også være ældre biler, som sjældent udbydes til salg i Danmark, f.eks. young-timere fra USA, eller specialbiler fra 1990’erne eller 00’erne.

Hvis der er tale om dyrere biler eller motorcykler, kan du som alternativ til at vente på Motorstyrelsens sagsbehandling overveje flexleasing, som du kan læse mere om her. Er der tale om en ældre bil eller Motorcykel, bør du søge et bindende svar hos Motorstyrelsen.

Autocampere og biler indrettet til beboelse

Autocampere er desværre forbeholdt Motorstyrelsen, da de er undtaget af selvanmelderordningen. Derfor kan vi hos QuickImport ikke hjælpe med at afgiftsvurdere brugte autocampere. Vi anbefaler, at du i stedet kontakter Motorstyrelsen. Dette gælder også for biler, som indrettes til beboelse, selvom der skal betales personbilsafgift. De er desværre for specielle til at vi kan vurdere dem. Vi anbefaler, at du altid anmoder Motorstyrelsen om et bindende svar inden du køber en autocamper, så du er sikker på registreringsafgiften. Du kan søge et bindende svar hos Motorstyrelsen her.

Veteranbiler

Generelt er veteranbiler forbeholdt Motorstyrelsen, og alle sager skal gennem Motorstyrelsen før man kan få plader på.

Selvom man skal gennem Motorstyrelsen for at få en veteranberegning, sker det ofte hurtigere end med andre køretøjer. Dette skyldes, at Motorstyrelsen har sat ekstra ressourcer af til at vurdere veteran, da man tager hensyn til, at ingen andre må vurdere dem. Det hurtigste er at få toldsynet din veteranbil, og så sende den ind ved at anmode om værdifastsættelse via motorregister.skat.dk.

Picture of Jens Peter Larsen

Jens Peter Larsen

Jens Peter Larsen er direktør og værdifastsætter med over 10 års erfaring. Peter kan kontaktes på mail@quickimport.dk

Flere blogposter

Import af bil og MC
Jens Peter Larsen

Importér en elbil og spar penge!

Vi kan hjælpe dig med at spare penge. Importér din kommende elbil med hjælp fra QuickImport. Vi hjælper med registreringsafgift, hjemtransport og kan støtte dig gennem hele processen.

Læs mere »