Tjekliste ved hjemtransport af bil fra udlandet

For at du kan bestille en hjemtransport hos QuickImport.dk skal du have forberedt en række ting. Du står selv for at købe bilen, og sørger for en række dokumenter er vedlagt.

Her har vi lavet en tjekliste, hvor vi guider dig igennem processen, så du er godt klædt på.

1. Du køber en bil i Tyskland, Holland eller Belgien hos en forhandler

Du står selv for kontakt med forhandler, og sørger for at bilen er købt og betalt. Når du har modtaget en godkendelse på dette, samt en underskrevet og udfyldt slutseddel, kan du fortsætte til næste trin.

Bemærk at du skal sørge for at transportør modtager original registreringsattest (del 1 og 2), originalt COC-dokument, samt to nøgler ved afhentning af bilen.

Det er dit eget ansvar, at registreringsattest og COC-dokument er med i bilen, og vi tager ikke ansvar for fejl i den forbindelse.

Du skal også bede sælger om, at tage fire billeder af bilen udefra (hver side, forfra og bagfra).

Tjekliste

2. Du bestiller en hjemtransport hos QuickImport

Når du har betalt for bilen og forhandler har bekræftet, bestiller du transport i formular på QuickImport.dk

Du skal bl.a. uploade en underskrevet slutseddel, samt en udfyldt fuldmagt til transportør. Så sørg for du har begge dokumenter klar i digital form.

Du kan downloade en fuldmagt til udfyldelse her.

Vi skal også vide hvor bilen skal leveres til, så sørg for at have en forudgående aftale med værksted eller synshal.

Tjekliste

3. Transportøren henter bilen

QuickImport sender nu ordren videre til logistikfirmaet. Der er deadline hver torsdag kl. 8.00.
BEMÆRK! Sidste mulige bestillingsdato hvis køretøjet skal leveres i 2021 er den 9. december 2021 kl. 8.00.

QuickImport bekræfter, at ordren er modtaget, og du skal kontakte forhandleren i udlandet. Bilen skal være klar hos forhandleren til afhentning fra tirsdag kl. 10.00. Bilen afhentes tirsdag, onsdag, torsdag eller fredag hos forhandler. Transportfirmaet ringer til forhandleren og laver en aftale, inden de kommer.

Husk at det er dit ansvar, at bilen kan afhentes i dette tidsrum. Kører transportfirmaet forgæves, opkræves 80% af prisen.

Bilen leveres derefter hos synshal eller værksted efter dit eget valg – forventet ankomst er næstkommende mandag eller tirsdag (11 eller 12 dage efter deadline for bestilling).

Tjekliste

4. Efter bilens ankomst

Du skal have prøveplader på bilen. Dem bestiller du via motorregister.skat.dk. Du skal logge ind med NEMid, og bestille prøvemærker til afhentning i en synshal. Herefter tager du i synshallen, som printer prøvemærket til dig (et klistermærke). Dette skal du bruge for at bilen kan blive toldsynet.

Du skal huske at bestille en tid til toldsyn i synshallen. Når toldsynet er gennemført, kan du ringe til QuickImport og oplyse dit QuickID, hvis du har fået lavet en forhåndsvurdering. Så kan du få nummerplader på med det samme lige efter toldsynet.

Tjekliste

Tidsforløb

Torsdag inden kl. 8.00Deadline for bestilling hos QuickImport
Tirsdag kl. 10.00 (5 dage senere)Bil skal stå klar til afhentning hos forhandler
Fredag kl. 17.00 (8 dage senere)Deadline for afhentning hos forhandler
Mandag eller tirsdag 8.00-16.00 (11-12 dage senere)(forventet) Bil afleveres hos aftalt synshal eller værksted i Danmark

Få en pris nu

Vi skal vide hvor bilen står i dag for at kunne give dig en pris. Udfyld nedenstående felter.

Pris for hjemhentning:
Mangler at udfylde informationer

* SUV og MPV er biler som har en højde over 160 cm. Men ikke over 175 cm.

Ofte stillede spørgsmål

Nej, grænserne er kun lukket for private. Logistikfirmaet må gerne krydse grænsen.

Bilen er forsikret under transporten, hvor CMR-loven gælder. Dog er erstatningsbegrænsningen i CMR-loven på 8,33 sdr/kg forhøjet til en maksimal erstatning pr. bil på 1.500.000 kr. Vi fraskriver os ethvert erstatningsansvar udover bilens værdi. Kundens indirekte tab, herunder driftstab, er QuickImport således ikke ansvarlig for.

Du skal have prøveplader på bilen. Dem bestiller du via motorregister.skat.dk. Du skal logge ind med NEMid, og bestille prøvemærker til afhentning i en synshal. Herefter tager du i synshallen, som printer prøvemærket til dig (et klistermærke). Dette skal du bruge for at bilen kan blive toldsynet.

Du skal huske at bestille en tid til toldsyn i synshallen. Når toldsynet er gennemført, kan du ringe til QuickImport og oplyse dit QuickID, hvis du har fået lavet en forhåndsvurdering hos os. Så kan du få nummerplader på med det samme, lige efter toldsynet.

Der er ikke fortrydelsesret på afgivelse af bestilling, da ordren er bindende, når den afgives til logistikfirmaet. Det er QuickImport.dk, som håndterer din transport. Vi bruger Autologik som transportørfirma (underleverandør). Har du spørgsmål eller andet i forbindelse med transporten, skal du altid kontakte QuickImport.dk på tlf. 71994747 eller via email mail@quickimport.dk. Du kan ikke kontakte Autologik for spørgsmål.

Denne transportydelse er udelukkende til privatkunder. Du kan ikke efterfølgende få moms retur fra de udenlandske myndigheder. Bilen skal derfor købes som brugt med udenlandsk moms, og det er derfor et krav, at den skal have kørt mere end 6000 km. OG være ældre end 6 måneder fra 1. registreringsdato. Er du bilforhandler eller erhvervsdrivende med CVR-nummer, kan vi desværre ikke hjælpe dig gennem denne transportydelse.