← Tilbage til menu
Import af elbil, sådan importerer du en elbil fra Tyskland.

AfgiftsvurderingImport af elbil →

Jeg vil gerne have danske nummerplader på en elbil fra udlandet.

volvo

AfgiftsvurderingImport af bil eller MC →

Jeg vil gerne have danske nummerplader på en bil eller motorcykel fra udlandet.

Hjælp til køb af elbil i udlandet

ServiceHjælp til køb →

Jeg vil gerne have hjælp til at finde og købe en elbil i udlandet, samt få den bragt til Danmark.

Import af bil eller MC

ServiceHjemtransport →

Jeg vil gerne have transporteret min bil fra Tyskland, Sverige, Holland eller Belgien.

Andre afgiftsvurderinger

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu

Udvalgte artikler

michael-fousert-O63S96_qn8c-unsplash

Hvad er afgiften på en elbil fra Tyskland?

Går du med tanker om at importere en elbil, men er i tvivl om hvad afgiften er på din drømmebil? Vi kan hjælpe dig rigtig godt på vej med at finde svaret.

Import af bil eller MC

Guide til køb og import af bil fra Tyskland og EU

Vi har samlet erfaringer fra vores medarbejdere, partnere samt kunder. Det er blevet til denne guide, til dig som selv vil købe og hente en bil i Tyskland.

tesla-4730660_1280

Sådan importerer du en elbil fra Tyskland i 5 nemme trin

Vi giver dig her en gennemgang af, hvordan du importerer en bil fra Tyskland i fem nemme trin.

billede

Plug-in hybrid biler og CO2-udledning

Den nye registreringsafgift i Danmark fra 2021 er baseret på bilens CO2-udledning. Hvad betyder det for dig? Læs mere her.

Spar penge!

Importér en elbil og spar penge!

Vi kan hjælpe dig med at spare penge. Importér din kommende elbil med hjælp fra QuickImport. Vi hjælper med registreringsafgift, hjemtransport og kan støtte dig gennem hele processen.

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu
quickimport

Om os →

Læs mere om QuickImport og hvad det er vi kan gøre for dig.

synshaller

Synshaller →

Her kan du finde alle vores partner synshaller.

kontakt-os

Kontakt os →

Har du brug for hjælp? Så hjælper vi gerne.

← Tilbage til menu

Forsyningskrise og import af elbiler

Her er fem gode råd til, hvordan du skal købe en elbil midt i forsyningskrisen (2022).
kevin-schmid-1Nrns7n9xKY-unsplash

Coronapandemien, krig i Ukraine, stigende råvarepriser, mangel på dele til bilproduktion. Kraftigt stigende priser på både nye og brugte elbiler. Det er den virkelighed, som man i 2022 møder som køber af en elbil.

Er det svært at navigere i? Her får du en række gode råd til hvordan du skal navigere for at lave den bedste handel, på både kort og langt sigt.

  1. Accepter, at priserne stiger. Venter du med at købe, vil din elbil helt sikkert blive dyrere, som det ser ud i øjeblikket. Priserne stiger med raketfart, og de fleste elbiler er allerede steget med mere end 10% her i 2022. Hvis du allerede har besluttet dig for at du vil have en specifik elbil, så er anbefalingen at få den købt. Enten via import fra udlandet, eller via dansk forhandler. Den bliver ikke billigere i morgen.
  2. Leveringstid – der kan være meget lang leveringstid hos danske forhandlere af elbiler. Mange forhandlere kan ikke engang oplyse, hvornår du kan få bilen – og til hvilken pris. Beslut dig derfor for, hvor lang tid, du er villig til at vente på din nye elbil. Et alternativ til at vente på en dansk forhandler er at importere den fra udlandet. Ofte kan den skaffes hurtigere, hvis den er lettere brugt, og kommer fra et andet EU-land. Her kan du bruge en virksomhed som www.quickconsult.dk til at finde en specifik elbil til dig. Eksempler på elbiler, hvor der er meget lang ventetid i Danmark (over 1 år), men som kan skaffes på få måneder via udlandet, er: Kia EV6, Tesla Model 3, BMW iX3, Volkswagen ID.4.
  3. Husk, at el har vi masser af i Danmark: Selvom mange taler om historisk høje elpriser, skal du bare huske, at benzinpriserne også er meget høje, og dyrere pr. km. end el. I Danmark har vi alle forudsætninger for i fremtiden at producere enorme mængder strøm: Solceller på dit private hus, havvindmøller osv. vil sikre, at fremtiden også indeholder billig el. Så elbiler er kommet for at blive, og er en god og billig transportløsning.
  4. Kig på værditab og modeller: Nogle elbiler stiger i øjeblikket i pris, lige så snart de er brugte. Andre elbiler har tendens til at tabe hurtigere i værdi. Generelt kan man sige, at jo længere rækkevidde, en elbil har, jo bedre holder den værdien. Eksempler på elbiler, som holder brugtprisen rigtig godt i 2022 er Tesla Model 3, Tesla Model Y, Skoda Enyaq, Ford Mustang Mach-e, Audi Q4 e-tron. Eksempler på elbiler, som ikke holder nyprisen er ofte tidligere modeller eller elbiler, som ikke kører ret langt på en opladning. Eksempler er Mercedes EQC, Audi e-tron 50/55, Jaguar I-PACE, Volkswagen ID.3.
  5. Køb i udlandet – så kan du spare penge og ventetid. Hele 16 EU-lande har tilskud til nye elbiler. Det giver gode muligheder for dig som køber. Dog er det blevet sværere at finde elbiler i udlandet til de rigtige priser, så du kan spare mange penge. Vi anbefaler, at du enten selv finder en elbil i udlandet, f.eks. på Mobile.de eller at du får hjælp til at finde en elbil fra en indkøbsrådgiver (indsæt link til QuickConsult). Hos QuickImport (indsæt link til QuickImport) kan du få hjælp til alle dele af processen. I 2022 kan du spare 0-50.000 kr. på at importere en elbil. Hvor stor besparelse, afhænger af prisen i udlandet.

Vi anbefaler, at du altid for en forhåndsvurdering af registreringsafgiften, inden du køber en elbil i udlandet. Det kan du bestille her

Picture of Jens Peter Larsen

Jens Peter Larsen

Jens Peter Larsen er direktør og værdifastsætter med over 10 års erfaring. Peter kan kontaktes på mail@quickimport.dk

Flere blogposter

Import af bil og MC
Jens Peter Larsen

Importér en elbil og spar penge!

Vi kan hjælpe dig med at spare penge. Importér din kommende elbil med hjælp fra QuickImport. Vi hjælper med registreringsafgift, hjemtransport og kan støtte dig gennem hele processen.

Læs mere »