← Tilbage til menu
Import af elbil, sådan importerer du en elbil fra Tyskland.

AfgiftsvurderingImport af elbil →

Jeg vil gerne have danske nummerplader på en elbil fra udlandet.

volvo

AfgiftsvurderingImport af bil eller MC →

Jeg vil gerne have danske nummerplader på en bil eller motorcykel fra udlandet.

Hjælp til køb af elbil i udlandet

ServiceHjælp til køb →

Jeg vil gerne have hjælp til at finde og købe en elbil i udlandet, samt få den bragt til Danmark.

Import af bil eller MC

ServiceHjemtransport →

Jeg vil gerne have transporteret min bil fra Tyskland, Sverige, Holland eller Belgien.

Andre afgiftsvurderinger

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu

Udvalgte artikler

michael-fousert-O63S96_qn8c-unsplash

Hvad er afgiften på en elbil fra Tyskland?

Går du med tanker om at importere en elbil, men er i tvivl om hvad afgiften er på din drømmebil? Vi kan hjælpe dig rigtig godt på vej med at finde svaret.

Import af bil eller MC

Guide til køb og import af bil fra Tyskland og EU

Vi har samlet erfaringer fra vores medarbejdere, partnere samt kunder. Det er blevet til denne guide, til dig som selv vil købe og hente en bil i Tyskland.

tesla-4730660_1280

Sådan importerer du en elbil fra Tyskland i 5 nemme trin

Vi giver dig her en gennemgang af, hvordan du importerer en bil fra Tyskland i fem nemme trin.

billede

Plug-in hybrid biler og CO2-udledning

Den nye registreringsafgift i Danmark fra 2021 er baseret på bilens CO2-udledning. Hvad betyder det for dig? Læs mere her.

Spar penge!

Importér en elbil og spar penge!

Vi kan hjælpe dig med at spare penge. Importér din kommende elbil med hjælp fra QuickImport. Vi hjælper med registreringsafgift, hjemtransport og kan støtte dig gennem hele processen.

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu
quickimport

Om os →

Læs mere om QuickImport og hvad det er vi kan gøre for dig.

synshaller

Synshaller →

Her kan du finde alle vores partner synshaller.

kontakt-os

Kontakt os →

Har du brug for hjælp? Så hjælper vi gerne.

← Tilbage til menu

Udnyt energikrisen og køb en billig elbil i Tyskland

Efter flere års stigende priser på brugte elbiler, er markedet for brugte elbiler i Tyskland under markant forandring her i efteråret 2022. Her i artiklen vil vi give dig nogle gode råd, hvis du overvejer at slå til og få en billig elbil hjem fra Tyskland.
dcbel-uBKg9f0aUrY-unsplash

Hav is i maven

Markedet for brugte elbiler har i årevis været præget af lange leveringstider, stigende priser og rigtig høj efterspørgsel. Priserne begyndte for alvor at stige, da de tyske myndigheder begyndte at give store tilskud til elbiler for flere år siden. Efterfølgende er de tyskere forbrugere også begyndt at tage elbilerne til sig, og der har været en stigende efterspørgsel på det tyske marked. Disse faktorer har bidraget til, at markedet i dén grad har været sælgers marked – ofte har det været ventetider på over 1 år for nye elbiler.

Men det er begyndt at se helt anderledes ud. Energikrisen er et ”wake-up call” for mange tyskere, som har vænnet sig til at skifte deres elbiler ud hvert halve år, og købe helt nye biler, for at eksportere bilerne til lande som f.eks. Danmark. Tyskerne har fået statstilskud på op imod 8000 euro pr. bil, og det har vist sig at være en god forretning.

Men: Alting har en ende. Og i øjeblikket falder priserne på brugte elbiler igen, da energipriserne stiger. Og det kan du udnytte: Nu er markedet blevet ”købers marked”, og her gælder det om at være god til at forhandle. Mange tyskere er nødt til at sælge deres elbiler, da de allerede har bestilt de næste. Cash is king – i krisetider.

Vi oplever i øjeblikket, at det muligt at forhandle prisnedslag på mellem 1000 og 7000 euro på en nyere brugt elbil – hvis man har is i maven.

Køb inden årets udgang

Elbiler står til at stige i afgift pr. 1. januar 2023. De fleste elbiler stiger ca. 10.000 kr. I afgift. Derfor vil det være en fordel, hvis du køber en elbil i Tyskland inden året slutter – så sparer du penge.

Husk køb en brugt bil

Når man som privatperson køber en bil i Tyskland, er det meget vigtigt, at den er brugt på leveringstidspunktet. Så må du nemlig købe den med tysk moms 19% – og dermed sparer du også penge i forhold til den danske moms. En brugt bil er en bil, som både har kørt mindst 6000 km., og samtidig er mindst 6 måneder gammel fra 1. registreringsdato.

Brug en professionel rådgiver

Brug vores indkøbsrådgiver fra søsterfirmaet QuickConsult.dk – så har du en professionel, tysk dansktalende indkøbsrådgiver til at forhandle på dine vegne, og han kan finde bilen til dig på det tyske marked. Ofte kan vores indkøbsrådgiver skaffe bilerne væsentligt billigere end man selv kan. Og transaktionen bliver meget mere sikker, end hvis du selv giver dig i kast med at kontakte tyske sælgere. Man skal generelt være varsom med at overføre penge til folk i andre lande, som man ikke kender eller har mødt. Du kan starte en sag hos QuickConsult.dk her.

Få altid en forhåndsvurdering, inden du køber

Vi anbefaler, at du altid køber en forhåndsvurdering fra QuickImport.dk, inden du siger ja til at købe en elbil i udlandet. Så får du ingen ubehagelige overraskelser, når bilen skal på danske nummerplader. Du kan købe en forhåndsvurdering her.

Picture of Jens Peter Larsen

Jens Peter Larsen

Jens Peter Larsen er direktør og værdifastsætter med over 10 års erfaring. Peter kan kontaktes på mail@quickimport.dk

Flere blogposter

Import af bil og MC
Jens Peter Larsen

Importér en elbil og spar penge!

Vi kan hjælpe dig med at spare penge. Importér din kommende elbil med hjælp fra QuickImport. Vi hjælper med registreringsafgift, hjemtransport og kan støtte dig gennem hele processen.

Læs mere »