Om QuickImport

QuickImport ApS er en del af Quick-koncernen. Vi beskæftiger os med en række områder indenfor bilbranchen – Se mere. QuickImport er en registreret virksomhed jf. registreringsafgiftslovens paragraf 15, og vi har tilladelse fra SKAT til at afgiftsfastsætte køretøjer og opkræve registreringsafgift.

Hos QuickImport er det vigtigt for os, at du som privatkunde er beskyttet, når du skal betale registreringsafgift. Vi har flere års erfaring i at vejlede privatkunder i import og betaling af registreringsafgift. Vi er garanter for en fornuftig, hurtig og saglig sagsbehandling, så du nemt og enkelt kan få nummerplader på dit import-køretøj. Vi samarbejder med over 55 synshaller, så du kan toldsyne og afhente nummerplader i en synshal tæt på dig.

Vi garanterer for, at din registreringsafgift bliver korrekt beregnet, og vi har stillet en større sikkerhed til SKAT, så vi kan sikre, at dine penge – krone for krone – bliver betalt i registreringsafgift hos SKAT efterfølgende. Registreringsafgiftsloven beskytter dig som privatkunde, når du overfører penge til QuickImport. Registreringsafgiftslovens paragraf 15 betyder, at vi som virksomhed hæfter for registreringsafgiften overfor SKAT. Derfor kan du ikke få en efterregning på afgiften, hvis SKAT omstøder en beregning. Derimod garanterer vi, at skulle en registreringsafgift via QuickImport blive korrigeret til et lavere niveau, returnerer vi pengene til dig som kunde. Dette er din sikkerhed for en saglig behandling.

Vi har lavet over 20.000 køretøjer siden 2012, og er derfor en af Danmarks største private aktører på området. Vores tætte samarbejde med synshaller i hele landet sikrer, at processen vil opleves saglig, hurtig og nem for dig som privatkunde.

Vi har til huse i København NV, og du er velkommen til at møde os på vores kontor på Birkedommervej 29, 2400 København NV. Dog kan vi ikke lave beregninger ved personlig henvendelse. Ønsker du en beregning, skal du sende en forespørgsel via hjemmesiden.

QuickImport ApS
Birkedommervej 29
2400 København NV
CVR: 33868723
E-mail: mail@quickimport.dk
Tlf: 71 99 47 47

Vi opfordrer dig til at læse vores forretningsbetingelser.