Køb en næsten ny elbil online

Køb din nye elbil online, og få den leveret på din adresse. Vi kommer ud til dig og opsætter bilens apps og viser dig, hvordan den virker. Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret. Billig finansiering fra 1,25% i rente.

Vær miljøbevidst

Med en elbil kører du miljøbevidst, og er med til at sikre fremtiden for dem, du holder af.

Spar penge

Vores elbiler er importeret fra udlandet, så du kan spare penge. Du kan naturligvis få finansieret din nye elbil.

Nemt og hurtigt

Køb online, med fuld fortrydelsesret, og med en leveringstid på ca. 14 dage.

Magen til service skal man lede længe efter!

"Vi købte tidligere på året en Tesla Model Y gennem Quickimport, og vi har fra første kontakt til levering af bil (på privat adresse) været ovenud tilfredse. Sjældent finder man i dagens Danmark så behagelig og hurtig betjening, som vi har oplevet her. Stor respekt - jeg kan kun varmt anbefale at handle med Quickimport!"

Kasper Kjærulff

Vi tilbyder i øjeblikket følgende biler

Vi får konstant nye elbiler på lager. De er alle næsten helt nye, og har som regel ikke kørt særligt langt.

Til salg – Levering straks

Tesla Model 3

Long Range Refresh 2021
El10.500 km.11/2021

Køb for 469.900 kr.
eller 4.296 kr./måned

Elbiler på vej

I øjeblikket går det rigtig stærkt. Vi har løbende biler på vej hjem. Her kan du se biler, som vi snart får til salg. Er der noget, som falder i din smag, så kom på ventelisten, og få besked som en af de første, når bilen bliver udbudt til salg.
Bemærk billederne er modelbilleder, da vi ikke har fået billeder af bilerne endnu.

Skal bilen finansieres?

Skal du have din nye elbil finansieret? Det kan vi hjælpe med. Vil tilbyder billig finansiering fra 1,25% rente. Få et uforpligtende tilbud i dag.

Skal vi give dig en byttepris?

Kan du ikke finde den bil, du søger?

Så konfigurer din drømmebil, og lad os finde den til dig

Ofte stillede spørgsmål

Ja, bilerne har fortsat fabriksgaranti. Derudover har du alm. reklamationsret efter købeloven hos QuickImport.

Du skal selv søge om billån hos AL finans. Her angiver du i ansøgningen, at bilen skal købes hos QuickImport. Herefter godkendes du til lånet, og QuickImport får besked fra AL finans.

Ja, vi har altid biler på vej ind, og hvis du søger noget specifikt, kan vi skaffe det. Kontakt os gerne på mail@quickimport.dk eller telefon 71994747

Du har 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af varen. Fortrydelsesretten kan du gøre brug af ved skriftligt at give os besked. Husk at der kan fratrækkes eventuelle værditab som bilen må have lidt under dit ejerskab. Dog har du ret til at prøvekøre bilen uden fradrag i købesummen.

Her er betingelserne for fortrydelsesret:

1.1 Fortrydelsesfristen
Du kan uden begrundelse fortryde dit fuldt digitale bilkøb/fjernkøb inden for 14 dage fra leveringen af bilen. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har købt og fået leveret bilen.
Ved fjernsalg forstås bilkøb, der enten er foregået digitalt uden nogen fysisk kontakt med forhandleren eller ved salg, der er sket uden besigtigelse af bilen på virksomhedens forretningssted, jf. forbrugeraftalelovens regler om fjernsalg.

1.2 Vores tilbagebetaling
Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, refunderer vi dine indbetalinger. Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om, at du vil fortryde den indgåede aftale.
Vi gennemfører tilbagebetalingen uden tillæg af gebyrer og med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved dit køb, medmindre anden udtrykkelig aftale foreligger. Du skal dog være opmærksom på, at eventuelle værditab som bilen må have lidt under dit ejerskab, vil blive fratrukket købesummen. Du har dog ret til at prøvekøre bilen uden fradrag i købesummen.

1.3 Fremgangsmåde
Ønsker du at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du inden udløbet af fortrydelsesfristen meddele dette skriftligt til os.
Gælder kun forbrugerkøb.
Hvis du er uenig i vores afgørelse i din sag om eksempelvis tilbagebetalingsbeløbet eller andet relateret til din fortrydelsesret, kan du klage til nedenstående offentlige godkendte klageinstans:
Ankenævn for biler – bilklage.dk
Lautrupvang 2
2750 Ballerup

Ja, men her skal du kontakte vores søsterselskab QuickConsult.dk hvor vi kan hjælpe med at købe en bil direkte i Tyskland.

Vi har ikke dyre showrooms, store markedsføringsbudgetter. Hos QuickImport kan du købe en bil og få den udleveret tæt på din bopæl. Vi sender bilen direkte fra vores leverandører, og derfor kan vi skære fordyrende mellemled væk. Bilerne vi sælger, er med dansk moms, registreringsafgift og levering.

Når du har købt en bil hos QuickImport, kommer vi og leverer bilen til dig på din adresse. Vores medarbejder vil give dig en grundig introduktion til bilen og hvordan den virker, og vi vil hjælpe dig med at sætte apps op. Der er sat op til 2 timer af til opsætning af bilen, så der er god tid til at lære din nye bil at kende.

Nej desværre tilbyder vi pt. ikke prøveture. Vil du prøve at køre i en elbil, vil vi anbefale at du kontakter en aut. forhandler, f.eks. Tesla.

Ansøg om et uforpligtende AL-finans lån