Hjemtransport af bil fra Tyskland

Hjemtransport af bil fra Tyskland
Holland eller Belgien

Har du købt en bil i Tyskland, Holland eller Belgien? Så kan QuickImport hjælpe dig med at få den transporteret hjem til nærmeste synshal eller værksted. Læs om hjemtransport, se pris for hjemtransport, og bestil her på siden.

Fordele ved QuickImport hjemtransport

 • En nem og sikker løsning, hvor bilen er forsikret undervejs
 • Vi kan transportere biler på trods af grænselukning for private
 • Transport til en fornuftig pris, hvis du selv kan klare alle dokumenter og handlen med en forhandler i Tyskland
 • Transportydelsen kan nemt kombineres med QuickImports service, hvor du kan få nummerplader på straks efter toldsynet og betale straksafgift via QuickImport.dk.

For at kunne anvende vores transportservice, skal følgende være i orden

 • Du er privatperson, og du har købt en brugt bil i Tyskland, Holland eller Belgien af en forhandler i pågældende land. Du har selv gennemført handlen, du har fået tilsendt slutseddel, og du har betalt til forhandleren. Se mere længere nede om hvilke dokumenter, du skal have modtaget for at kunne bestille transport.
 • Du bestiller herefter transport gennem QuickImport. Levering sker til nærmeste synshal i Danmark efter dit eget valg (dog undtaget ikke-brofaste øer og Bornholm). Leveringsadresse skal være en erhvervsadresse (værksted eller synshal som du har en forudgående aftale med), og kan ikke være en privatadresse.
 • Vi har ugentlig deadline for bestilling hver onsdag kl. 17.00. Bilen bliver leveret til ønsket erhvervsadresse eller tirsdag 12 dage senere. Alle forsendelser kører i faste rutiner, og det er derfor ikke muligt at bestille til andre tidspunkter eller indgå andre aftaler.
 • Det er dit ansvar, at forhandler i Tyskland, Holland eller Belgien har fået besked om, at afhentning vil foregå. Det er derfor dit ansvar at give forhandleren besked om, at bilen skal stå klar fra tirsdag kl. 10.00, og kan afhentes mellem tirsdag kl. 10.00 og frem til fredag eftermiddag. Det er vigtigt, at bilen er klar til afhentning, når transporten kommer. Hvis transport kører forgæves, opkræver vi et gebyr på 80% af prisen. Transportfirmaet ringer til den udenlandske forhandler og laver en aftale, inden man ankommer.
 • Vi bruger underleverandør til at forestå kørslen. Bemærk at alle spørgsmål og kontakt skal gå igennem QuickImport.dk.

Bemærk: Det er vigtigt, at du læser al info inden du bestiller, da der er en række forhold, som du skal have styr på, inden du kan afgive bestillingen via QuickImport. Klik på “GÅ TIL BESTILLING” her på siden for at se priser på hjemtransport.

Bestil hjemtransport og se priser

Før du starter bestillingen, skal du udfylde denne fuldmagt og vedhæfte den i bestillingsformularen. Derudover skal du vedhæfte slutseddel i PDF format.

Download fuldmagt her (Excel ark)

Andre betingelser

Der er udelukkende tale om en transportydelse. Bilen gennemgås ikke for fejl og mangler, og slutseddel gennemgås ikke for fejl og mangler. Vi fraskriver os ethvert ansvar for fejl i oplysninger afgivet af sælger vedr. bilens data, bilens stand, fejl og mangler, manglende dokumenter, nøgler eller lignende. Vi tager forbehold for forsinkelser og lignende. Hvis afhentning sker forgæves, faktureres 80% af udgiften. Derfor er det vigtigt, at du som kunde har givet forhandler klar besked om hvornår bilen afhentes, og at den skal være klar til afhentning.

Bilen er forsikret under transporten, hvor CMR-loven gælder. Dog er erstatningsbegrænsningen i CMR-loven på 8,33 sdr/kg forhøjet til en maksimal erstatning pr. bil på 1.500.000 kr. Vi fraskriver os ethvert erstatningsansvar udover bilens værdi. Kundens indirekte tab, herunder driftstab, er QuickImport således ikke ansvarlig for.

Denne transportydelse er udelukkende til privatkunder. Du kan ikke efterfølgende få moms retur fra de udenlandske myndigheder. Bilen skal derfor købes som brugt med udenlandsk moms, og det er derfor et krav, at den skal have kørt mere end 6000 km. OG være ældre end 6 måneder fra 1. registreringsdato. Er du bilforhandler eller erhvervsdrivende med CVR-nummer, kan vi desværre ikke hjælpe dig gennem denne transportydelse.

Der er ikke fortrydelsesret på afgivelse af bestilling, da ordren er bindende, når den afgives til logistikfirmaet. Det er QuickImport.dk, som håndterer din transport. Vi bruger Autologik som transportørfirma (underleverandør). Har du spørgsmål eller andet i forbindelse med transporten, skal du altid kontakte QuickImport.dk på tlf. 71994747 eller via email mail@quickimport.dk. Du kan ikke kontakte Autologik for spørgsmål.

Transport fra forhandler i Tyskland, Holland eller Belgien til valgfri erhvervsadresse i Danmark (værksted eller synshal).

For at se priser, klik på “gå til bestilling” her på siden. Priserne svinger fra 3500 kr. til 6500 kr. for transport af en almindelig personbil. For SUV (over 160 cm. i højden) koster det 25% ekstra.

Proces trin for trin

 1. Du køber en bil i Tyskland, Holland eller Belgien hos forhandler. Du ordner selv papirarbejde, og betaler for bilen.
 2. Når du har betalt for bilen og forhandler har bekræftet, bestiller du transport i formular på QuickImport.dk
 3. QuickImport.dk sender ordren videre til logistikfirmaet (deadline hver onsdag kl. 17.00)
 4. QuickImport bekræfter, at ordren er modtaget, og du skal kontakte forhandler i udlandet.
 5. Bilen skal være klar hos forhandler til afhentning fra tirsdag kl. 10.00. Bilen afhentes tirsdag, onsdag, torsdag eller fredag hos forhandler.
 6. Bilen leveres hos synshal eller værksted efter dit eget valg – foventet ankomst er næstkommende mandag eller tirsdag  (12 eller 13 dage efter deadline for bestilling). Husk, at du skal have lavet en forudgående aftale med værksted/synshal om, at bilen ankommer.

Nødvendige dokumenter som du skal medsende i din bestilling (i PDF format)

 • Slutseddel underskrevet og udfyldt
 • Evt. bekræftelse på betaling til forhandler

 • Udfyldt fuldmagt til transportør (print ud og skriv under)

Derudover skal du huske at du skal have følgende dokumenter udleveret i original fra forhandleren, som skal sendes med transportøren ved afhentning

 • Original registreringsattest fra det andet EU-land, del 1 og del 2
 • Originalt COC-dokument
 • Nøgler (2)

Det er det eget ansvar, at registreringsattest og COC-dokument er med i bilen, og vi tager ikke ansvar for fejl i den forbindelse.

Huskeliste – dit ansvar er følgende – vi anbefaler, at du printer denne side ud!

FØR BESTILLING KAN AFGIVES HOS QUICKIMPORT

 • Du skal have afsluttet en handel, og du skal have modtaget alle relevante dokumenter fra den udenlandske forhandler. Det er dit ansvar, at bilen er betalt og er klar til afhentning. Det er også dit ansvar, at du har fået alle relevante dokumenter fra forhandler, herunder del 1 og del 2 af registreringsattest, COC-dokument, slutseddel, servicebog, 2 nøgler m.v.
 • Du skal være i besiddelse af slutseddel i underskrevet stand fra forhandler. Du skal derudover udfylde fuldmagt til transport, og underskrive den, når du bestiller transport.
 • Denne transportservice er for kunder, som selv kan indgå en handel med en udenlandsk forhandler i Tyskland, Holland eller Belgien, og som ikke har behov for hjælp til forhandling, dokumenter eller lignende.

EFTER BESTILLING HOS QUICKIMPORT

 • Når din bestilling er afgivet hos QuickImport, er det dit eget ansvar at tage kontakt til den udenlandske forhandler, og informere om, at bilen skal stå klar med nøgler og registreringsattest / relevante dokumenter FRA TIRSDAG KL. 10.00. Bilen bliver afhentet i tidsrummet fra tirsdag kl. 10.00 og frem til fredag eftermiddag. Transportfirmaet ringer til forhandleren og laver en aftale, inden de kommer. Husk at det er dit ansvar, at bilen kan afhentes i dette tidsrum. Kører transportfirmaet forgæves, opkræves 80% af prisen.
 • Derudover skal du have lavet en forudgående aftale med leveringsadressen i Danmark, som er en synshal eller et værksted efter dit eget valg. Bilen bliver leveret i løbet af mandagen ugen efter, og der skal være plads til at læsse bilen af hos modtageren, og firmaet skal have fået besked om, at bilen ankommer.
 • Vi anbefaler, at du bestiller en forhåndsvurdering af registreringsafgiften via QuickImport.dk. Så kan du nemlig få nummerplader på bilen med det samme, lige efter et toldsyn i Danmark (se længere nede).

Tidsforløb

Onsdag inden kl. 17.00 Deadline for bestilling hos QuickImport
Tirsdag kl. 10.00 (6 dage senere) Bil skal stå klar til afhentning hos forhandler
Fredag kl. 17.00 (8 dage senere) Deadline for afhentning hos forhandler
Mandag eller tirsdag 8.00-16.00 (12-13 dage senere) (forventet) Bil afleveres hos aftalt synshal eller værksted i Danmark

EFTER ANKOMST AF BIL

 • Du skal have prøveplader på bilen. Dem bestiller du via motorregister.skat.dk. Du skal logge ind med NEMid, og bestille prøvemærker til afhentning i en synshal. Herefter tager du i synshallen, som printer prøvemærket til dig (et klistermærke). Dette skal du bruge for at bilen kan blive toldsynet.
 • Du skal huske at bestille en tid til toldsyn i synshallen. Når toldsynet er gennemført, kan du ringe til QuickImport og oplyse dit Quickid, som du har fået i en forhåndsvurdering. Så kan du få nummerplader på med det samme lige efter toldsynet.

Bestil hjemtransport og se priser

Før du starter bestillingen, skal du udfylde denne fuldmagt og vedhæfte den i bestillingsformularen. Derudover skal du vedhæfte slutseddel i PDF format.

Download fuldmagt her (Excel ark)