← Tilbage til menu
Import af elbil, sådan importerer du en elbil fra Tyskland.

AfgiftsvurderingImport af elbil →

Jeg vil gerne have danske nummerplader på en elbil fra udlandet.

volvo

AfgiftsvurderingImport af bil eller MC →

Jeg vil gerne have danske nummerplader på en bil eller motorcykel fra udlandet.

Hjælp til køb af elbil i udlandet

ServiceHjælp til køb →

Jeg vil gerne have hjælp til at finde og købe en elbil i udlandet, samt få den bragt til Danmark.

Import af bil eller MC

ServiceHjemtransport →

Jeg vil gerne have transporteret min bil fra Tyskland, Sverige, Holland eller Belgien.

Andre afgiftsvurderinger

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu

Udvalgte artikler

Import af bil eller MC

Guide til køb og import af bil fra Tyskland og EU

Vi har samlet erfaringer fra vores medarbejdere, partnere samt kunder. Det er blevet til denne guide, til dig som selv vil købe og hente en bil i Tyskland.

michael-fousert-O63S96_qn8c-unsplash

Hvad er afgiften på en elbil fra Tyskland?

Går du med tanker om at importere en elbil, men er i tvivl om hvad afgiften er på din drømmebil? Vi kan hjælpe dig rigtig godt på vej med at finde svaret.

tesla-4730660_1280

Sådan importerer du en elbil fra Tyskland i 5 nemme trin

Vi giver dig her en gennemgang af, hvordan du importerer en bil fra Tyskland i fem nemme trin.

billede

Plug-in hybrid biler og CO2-udledning

Den nye registreringsafgift i Danmark fra 2021 er baseret på bilens CO2-udledning. Hvad betyder det for dig? Læs mere her.

Afgift på elbil i 2024. Sådan er reglerne. Du kan spare penge, da afgift af elbil i Danmark stadig er lav.

Afgift på elbiler

Afgift på elbiler - her kan du læse om reglerne for afgift på elbiler i Danmark. Afgiften på elbil er nedsat i Danmark.

Import af elbil, hvordan importerer du en elbil fra Tyskland. Det er nemt og du kan spare penge.

Import af elbil – kan det betale sig?

Import af elbil - Kan det betale sig? Det kan du læse mere om her.

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu
quickimport

Om os →

Læs mere om QuickImport og hvad det er vi kan gøre for dig.

synshaller

Synshaller →

Her kan du finde alle vores partner synshaller.

branchekunde

Branchekunde →

Er du interesseret i at blive branchekunde, så kan du læse mere om hvad vi tilbyder her.

← Tilbage til menu

Tjekliste ved hjemtransport af bil fra udlandet

For at du kan bestille en hjemtransport hos QuickImport.dk, skal du have forberedt en række ting. Du står selv for at købe bilen, og sørger for en række dokumenter er vedlagt.

Her har vi lavet en tjekliste, hvor vi guider dig igennem processen, så du er godt klædt på.

Hvis du i stedet ønsker hjælp til selve købsprocessen, eller hvis du skal have hentet en bil fra en privatpersons adresse, skal du kontakte vores indkøbsrådgivere hos QuickConsult.dk.

1. Du køber en bil i Tyskland, Sverige, Holland eller Belgien hos en forhandler

Du står selv for kontakt med forhandler, og sørger for at bilen er købt og betalt. Når du har modtaget en godkendelse på dette, samt en underskrevet og udfyldt slutseddel, kan du fortsætte til næste trin.

Bemærk, at du skal sørge for, at transportør modtager original registreringsattest (del 1 og 2), originalt COC-dokument, samt to nøgler ved afhentning af bilen.

Det er dit eget ansvar, at registreringsattest og COC-dokument er med i bilen, og vi tager ikke ansvar for fejl i den forbindelse.

Du skal også bede sælger om, at tage fire billeder af bilen udefra (hver side, forfra og bagfra) inden bilen forlader sælgerens adresse.

Tjekliste

2. Du bestiller en hjemtransport hos QuickImport

Når du har betalt for bilen og forhandler har bekræftet, bestiller du transport i formular på QuickImport.dk

Du skal bl.a. uploade en underskrevet slutseddel, samt en udfyldt fuldmagt til transportør. Så sørg for, at du har begge dokumenter klar i digital form.

Du kan downloade en fuldmagt til udfyldelse her:

Vi skal også vide, hvor bilen skal leveres til, så sørg for at have en forudgående aftale med værksted eller synshal. Vi anbefaler at bestille transport til en af vores partner-synshaller, som fremgår af en liste i bestillingsformularen.

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på 71994747 eller på mail@quickimport.dk

Tjekliste

3. Transportøren henter bilen

QuickImport sender nu ordren videre til logistikfirmaet. Der er deadline hver torsdag kl. 8.00 for Tyskland, Holland og Belgien.

QuickImport bekræfter, at ordren er modtaget, og du skal kontakte forhandleren i udlandet. Bilen skal være klar hos forhandleren til afhentning den efterfølgende tirsdag kl. 10.00. Afhentning foregår fra tirsdag til fredag, og vil ske indenfor tre uger fra den ønskede uge.

Transportfirmaet ringer til forhandleren og laver en aftale, inden de kommer. Husk at det er dit ansvar, at bilen kan afhentes i dette tidsrum. Kører transportfirmaet forgæves, opkræves 100% af prisen. Bemærk, at bilen skal kunne køre op på ladet ved egen drift.

Bilen leveres derefter hos synshallen eller værkstedet efter dit eget valg (vi anbefaler at bruge en partner synshal fra listen). Bilen ankommer forventeligt til synshallen mandag/tirsdag i ugen efter afhentningen. Vi kan desværre ikke sige hvilken af de to dage, køretøjet ankommer på.

Særlige betingelser for transport fra Sverige: 

  • Bestillinger på transport fra Sverige modtages løbende, og bilen skal være betalt og klar til afhentning, når du foretager bestillingen hos os. 
  • Forventet leveringstid er 10-12 hverdage på postnumre op til 75.
  • Forventet leveringstid er 15-17 hverdage på postnumre over 75. 
  • Bilen ankommer i åbningstiden mandag-fredag.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 71994747 eller mail@quickimport.dk

Tjekliste

4. Efter bilens ankomst

Du skal have prøveplader på bilen. Dem bestiller du via motorregister.skat.dk. Du skal logge ind med NEMid, og bestille prøvemærker til afhentning i en synshal. Herefter tager du i synshallen, som printer prøvemærket til dig (et klistermærke). Dette skal du bruge for at bilen kan blive toldsynet.

Du skal huske at bestille en tid til toldsyn i synshallen. Når toldsynet er gennemført, kan du ringe til QuickImport og oplyse dit QuickID, hvis du har fået lavet en forhåndsvurdering. Så kan du få nummerplader på med det samme lige efter toldsynet.

Tjekliste

Tidsforløb Tyskland, Holland, Belgien

Torsdag inden kl. 8.00 Deadline for bestilling hos QuickImport
Tirsdag kl. 10.00 (5 dage senere) Bil skal stå klar til afhentning hos forhandler
Fredag kl. 17.00 (22 dage senere) Deadline for afhentning hos forhandler
Mandag eller tirsdag 8.00-16.00 (11-26 dage senere) (forventet) Bil afleveres hos aftalt synshal eller værksted i Danmark

Få en pris nu

Vi skal vide, hvor bilen står i dag for at kunne give dig en pris. Udfyld nedenstående felter.

Pris for hjemhentning:
Mangler at udfylde informationer

* SUV og MPV er biler som har en højde over 160 cm. Men ikke over 175 cm.

Ofte stillede spørgsmål

Du skal altid kontakte QuickImport.dk på tlf. 71994747 eller på mail@quickimport.dk ved henvendelser vedrørende hjemtransport.

Bilen er forsikret under transporten, hvor CMR-loven gælder. Dog er erstatningsbegrænsningen i CMR-loven på 8,33 sdr/kg forhøjet til en maksimal erstatning pr. bil på 1.500.000 kr. Vi fraskriver os ethvert erstatningsansvar udover bilens værdi. Kundens indirekte tab, herunder driftstab, er QuickImport således ikke ansvarlig for.

Du skal have prøveplader på bilen. Dem bestiller du via motorregister.skat.dk. Du skal logge ind med NEMid, og bestille prøvemærker til afhentning i en synshal. Herefter tager du i synshallen, som printer prøvemærket til dig (et klistermærke). Dette skal du bruge for at bilen kan blive toldsynet.

Du skal huske at bestille en tid til toldsyn i synshallen. Når toldsynet er gennemført, kan du ringe til QuickImport og oplyse dit QuickID, hvis du har fået lavet en forhåndsvurdering hos os. Så kan du få nummerplader på med det samme, lige efter toldsynet.

Der er ikke fortrydelsesret på afgivelse af bestilling, da ordren er bindende, når den afgives til logistikfirmaet. Det er QuickImport.dk, som håndterer din transport. Vi bruger Autologik som transportørfirma (underleverandør). Har du spørgsmål eller andet i forbindelse med transporten, skal du altid kontakte QuickImport.dk på tlf. 71994747 eller via email mail@quickimport.dk. Du kan ikke kontakte Autologik for spørgsmål.

Denne transportydelse er udelukkende til privatkunder. Du kan ikke efterfølgende få moms retur fra de udenlandske myndigheder. Bilen skal derfor købes som brugt med udenlandsk moms, og det er derfor et krav, at den skal have kørt mere end 6000 km. OG være ældre end 6 måneder fra 1. registreringsdato. Er du bilforhandler eller erhvervsdrivende med CVR-nummer, kan vi desværre ikke hjælpe dig gennem denne transportydelse.