VeriTax hos QuickImport

Er du erhvervsmæssig importør eller eksportør af køretøjer, og har du selv månedsangivelse hos SKAT?

Vil du have Danmarks dygtigste værdifastsættere til at lave dine beregninger af registreringsafgift, eller hjælpe med at dobbelttjekke, at jeres beregninger er helt skarpe og korrekte? Vil du have en hotline, hvor du altid kan få hjælp og hurtig sagsbehandling af dine værdifastsættelser?

Så kan du blive erhvervskunde hos QuickImport. Vi kan lave dine værdifastsættelser, og du får udleveret dokumentation og beregningsgrundlag i hvert enkelt tilfælde – så har du altid den korrekte dokumentation, hvis SKAT udtager dig efterfølgende til pristjek.

Vi kan også assistere med at udarbejde klagesager til motorankenævnet.

Erhvervskunde hos QuickImport

Som erhvervskunde hos QuickImport VeriTax, kan du få et abonnement, hvor du kan spare penge og bygge et stabilt og vedvarende samarbejde. Vi værdifastsætter tusindvis af køretøjer hvert år, og det gør os til en af Danmarks største virksomheder indenfor værdifastsættelser af brugte køretøjer.

Vores store viden og massive databaser over historiske værdier gør vores værdifastsættelser til nogle af branchens bedste og mest veldokumenterede.

Vi kan tilbyde enten af lave beregninger af dine biler på dagsbasis, eller vi kan ”revidere” din månedsangivelse efter endt måned, hvis du vil være sikker på at alle beregninger er korrekte, skarpe og helt efter bekendtgørelsen. På den måde kan du overholde reglerne og dokumentationen, og samtidig kan du sikre, at du får de skarpest mulige beregninger i din virksomhed.

Som erhvervskunde, vil du kunne drage fordel af QuickImports store arkiv og data på køretøjer og værdier, som vi har samlet gennem en årrække i markedet, samt vores erfaring indenfor pristjek, motorankenævnsklager og SKATs generelle sagsbehandling.

Én værdifastsættelse inklusive udleveret beregningsgrundlag og dokumentation i PDF koster 1.500 kr. inkl. moms pr. stk., hvis du ikke har abonnement hos QuickImport VeriTax.

Faste abonnementer

Vi tilbyder faste også abonnementer, hvor du som erhvervskunde kan få gode priser, hvis du har en fast mængde køretøjer til beregning hver måned.

Alle abonnementer betales månedsvis, og kan opsiges fra måned til måned. Bemærk, at QuickImport Veritax ikke er en garanti for at registreringsafgifter godkendes hos SKAT – ønsker du tryghed i en garanti, skal du i stedet vælge vores sædvanlige QuickImport import, som du kan læse mere om på www.quickimport.dk . Dog er det inkluderet i prisen, at skulle et pristjek ende med en korrektion af registreringsafgift fra SKATs side, bistår QuickImport efterfølgende med klagesag til motorankenævnet, og eventuel korrespondance med SKAT omkring genoptagelse af sager.

Vi kan også tilbyde konsulentbistand til leasingselskaber, forsikringsselskaber, banker og andre relevante erhvervskunder. Her kan vi tilbyde værdifastsættelse af et brugt køretøj inkl. dokumentation og afgiftsberegning efter behov. Priserne er de samme som ovenstående abonnementer.

Bestil VeriTax hos QuickImport

En Veritax rapport koster 1.500 kr. inkl. moms pr. stk., og kan bestilles online her på siden

Bestil VeriTax hos QuickImport

En Veritax rapport koster 1.500 kr. inkl. moms pr. stk., og kan bestilles online her på siden