← Tilbage til menu
Import af elbil fra udlandet

AfgiftsvurderingImport af elbil →

Jeg vil gerne have danske nummerplader på en elbil fra udlandet.

volvo

AfgiftsvurderingImport af bil eller MC →

Jeg vil gerne have danske nummerplader på en bil eller motorcykel fra udlandet.

Hjælp til køb af elbil i udlandet

ServiceHjælp til køb →

Jeg vil gerne have hjælp til at finde og købe en elbil i udlandet, samt få den bragt til Danmark.

Import af bil eller MC

ServiceHjemtransport →

Jeg vil gerne have transporteret min bil fra Tyskland, Holland eller Belgien til Danmark.

Andre afgiftsvurderinger

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu

Udvaglte artikler

Import af bil eller MC

Guide til køb af bil i Tyskland og EU

Vi har samlet erfaringer fra vores medarbejdere, partnere samt kunder. Det er blevet til denne guide, til dig som selv vil købe og hente en bil i Tyskland.

michael-fousert-O63S96_qn8c-unsplash

Hvad er afgiften på en elbil fra Tyskland?

Går du med tanker om at importere en elbil, men er i tvivl om hvad afgiften er på din drømmebil? Vi kan hjælpe dig rigtig godt på vej med at finde svaret.

tesla-4730660_1280

Sådan importerer du en elbil fra Tyskland i 5 nemme trin

Vi giver dig her en gennemgang af, hvordan du importerer en bil fra Tyskland i fem nemme trin.

billede

Plug-in hybrid biler og CO2-udledning

Den nye registreringsafgift i Danmark fra 2021 er baseret på bilens CO2-udledning. Hvad betyder det for dig? Læs mere her.

top10-save-money

Hvor meget kan du spare på import af elbil?

Hos QuickImport, rådgiver vi hvert år tusindvis af danskere i import af bil. Men hvor meget kan man spare på import af en elbil fra vores nabolande såsom Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig og lignende EU-lande? Det kan du se nedenfor.

import-af-veteranbil

Afgift af veteranbil – hvordan gør du?

Overvejer du at købe en veteranbil, og vil du gerne betale afgiften? QuickImport kan hjælpe dig med afgiftsvurdering og papirarbejdet.

varevogn-klausul

Betal afgift på et klausuleret køretøj – hvordan gør man?

Hvornår kan det betale sig at fjerne klausulen på sit køretøj, og hvordan foregår det? I dette blogindlæg hjælper vi dig godt på vej.

import-af-bil-fra-tyskland

Import af bil fra Tyskland i 2023 – kan det betale sig?

I denne artikel, gennemgår vi hvilke biler, der kan betale sig at importere fra Tyskland og andre EU-lande såsom Sverige, Holland, Belgien og Frankrig.

← Tilbage til menu
← Tilbage til menu
quickimport

Om os →

Læs mere om QuickImport og hvad det er vi kan gøre for dig.

synshaller

Synshaller →

Her kan du finde alle vores partner synshaller.

branchekunde

Branchekunde →

Er du interesseret i at blive branchekunde, så kan du læse mere om hvad vi tilbyder her.

← Tilbage til menu

Kontakt QuickImport

QuickImport ApS
Kirkebjerg Allé 88, 2.
2605 Brøndby
E-mail: mail@quickimport.dk
Tlf: 71 99 47 47

CVR: 33868723

Vi har åbent for telefonerne dagligt mandag – fredag fra 08.00 og 16.00. Du kan også sende os en email.

Om QuickImport

QuickImport er grundlagt i 2012, og vi har siden opstarten hjulpet mere end 20.000 danskere med at importere og betale afgift af køretøjer.

QuickImport.dk beskæftiger sig med en række områder indenfor bilbranchen. QuickImport er en registreret virksomhed jf. registreringsafgiftslovens paragraf 15, og vi har tilladelse fra SKAT/Motorstyrelsen til at afgiftsfastsætte køretøjer og opkræve registreringsafgift. Vi hjælper med de fleste dele af importprocessen. Hos os er det nemt og enkelt at spare penge på at importere en bil.

Vi importerer og sælger også elbiler, som vi kan levere på din adresse via vores koncept QuickCars.dk. Når du køber en elbil hos os, kan vi også tilbyde finansiering.

Hos QuickImport er det vigtigt for os, at du som privatkunde er beskyttet, når du skal betale registreringsafgift. Vi har mere end 10 års erfaring i at vejlede privat- og erhvervskunder i import og betaling af registreringsafgift. Vi er garanter for en fornuftig, hurtig og saglig sagsbehandling, så du nemt og enkelt kan få nummerplader på dit import-køretøj. Vi samarbejder med over 70 synshaller, så du kan toldsyne og afhente nummerplader i en synshal tæt på dig.

Vi garanterer for, at din registreringsafgift bliver korrekt beregnet, og vi har stillet en større sikkerhed til Motorstyrelsen, så vi kan sikre, at dine penge – krone for krone – bliver betalt i registreringsafgift hos SKAT efterfølgende.

Registreringsafgiftsloven beskytter dig som privatkunde, når du overfører penge til QuickImport. Registreringsafgiftslovens paragraf 15 betyder, at vi som virksomhed hæfter for registreringsafgiften overfor Motorstyrelsen. Derfor kan du ikke få en efterregning på afgiften, hvis Motorstyrelsen omstøder en beregning. Derimod garanterer vi, at skulle en registreringsafgift via QuickImport blive korrigeret til et lavere niveau, returnerer vi pengene til dig som kunde. Dette er din sikkerhed for en saglig behandling.

Vi har lavet over 50.000 beregninger siden opstarten i 2012, og er derfor en af Danmarks største private aktører på området. Vores tætte samarbejde med synshaller i hele landet sikrer, at processen vil opleves saglig, hurtig og nem for dig som privatkunde.

Vi har til huse i Brøndby. Vi kan ikke lave beregninger ved personlig henvendelse. Ønsker du en beregning, skal du sende en forespørgsel via hjemmesiden. Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk eller via email hverdage mellem 8.00 og 16.00.

Jens Peter Larsen

Adm. direktør og værdifastsætter

Martin Hoffmann Larsen

Teknisk direktør

Ulrich Paaske

Konsulent og værdifastsætter

Morten Jensen

Konsulent og værdifastsætter

Lasse Kløcker

Konsulent og værdifastsætter

Christian Mørck

Indkøber

Sandra Larsen

Konsulent

Linda Nielsen

Blæksprutte