Hjemhentning

Hvis du har brug for hjælp til processen i forbindelse med udvælgelse og hjemhentning af bil, anbefaler vi at du benytter dig af vores partner, Levesen Bilråd.
Levesen bilråd foretager alle afgiftsberigtigelser igennem QuickImport, og du er derfor sikret gennemskuelighed i forhold til afgiftsberigtigelsen, så du ved hvad du betaler i registreringsafgift, og hvad du betaler i salær. Afgiftsberigtigelse igennem QuickImport er også din garanti for, at du ikke modtager ekstraregninger fra SKAT.

Levesen bilråd
Levesen Bilråd kan hjælpe med:

  • Søgning efter din ønskebil i Tyskland
  • Prisforhandling med tysk forhandler
  • Gennemgang af bilens stand hos forhandler
  • Told/syn i Danmark
  • Indregistrering på danske nummerplader
  • Levering af bilen til din hoveddør.

Biler med klausulerChristian Levesen er bilkonsulent i firmaet Levesen Bilråd. Han har beskæftiget mig med bilsalg i over 20 år, og har erfaring med stort set alle bilmærker og biltyper.
Tyskland har et større udbud af biler med væsentlig mere ekstraudstyr end dem, som du kan finde i Danmark. Det kan virke uoverskueligt for nogle, selv at skulle finde, gennemgå, hjemtage og indregistrere en bil fra Tyskland, men Levesen Bilråd gør det ukompliceret for dig og kan hjælpe med hele processen fra ideen, til bilen leveres ved din hoveddør.

Læs mere om Levesen Bilråd>>

Udfyld formularen nedenfor, så bliver du kontaktet af Levesen Bilråd for en uforpligtende snak

Inden du udfylder formularen er det en god ide at købe en forhåndsvurdering på den bil du ønsker at importere.